Meld je direct gratis aan

Zoek een geile metalman

nineinchnails profielfoto

Profiel: nineinchnails (41 jaar)

Stuur bericht naar nineinchnails

Ik ben op zoek naar een geile metal of rock man die van vintage sex houdt. Nu ben ik mijn hele leven al dol op metal en rockmuziek en ik vind de mannen die hier naar luisteren ook erg geil en tof. Vooral de lange haren, de baarden en het ruige uiterlijk dat spreekt mij enorm aan.

Nu zou ik dan ook graag willen weten of er hier ook van deze mannen zijn en of deze zin hebben om met mij een seksuele relatie aan te gaan. We kunnen het dan gaan hebben over de muziek en daarna een gezellige en harde tijd in bed gaan beleven. Als je interesse hebt dan hoop ik op een bericht waarin je ook aangeeft wat voor bands je leuk vindt.


Ronse op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.