Meld je direct gratis aan

Val op beide geslachten en een goed karakter

Doenja profielfoto

Profiel: Doenja (36 jaar)

Stuur bericht naar Doenja

Je mag mij best wel losbandig noemen maar dan wel op een goede manier. Ik voel mij aangetrokken tot beide geslachten maar dit zijn dan wel mensen met een goed karakter. Macho’s of arrogante mensen die mogen mij wel overslaan. Ook een afspraakje met een leuk stel dat zal ik niet afslaan.

Het hebben van een relatie dat heb ik geprobeerd maar dat is niets voor mij, wat ik fijn vind dat is om mijn eigen leven te leiden en daarnaast van verschillende mensen in bed te genieten. Echt extreem hoeft het niet te worden als het maar goede en fijne sex waar we met z’n allen van genieten dan ben ik dik tevreden. Mocht je meer willen weten dan kun je uiteraard je vragen per bericht sturen.


Ninove op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.