Meld je direct gratis aan

Een man in een pak vind ik supergeil

stropdaskiller profielfoto

Profiel: stropdaskiller (36 jaar)

Stuur bericht naar stropdaskiller

Als ik een zakenman in een pak zie lopen dan word ik al bijna nat, supergeil word ik hiervan en stiekem denk ik mijn gedachten dan al hoe ik zijn gulp open ga maken en hem af ga trekken. Dit is al langere tijd een fantasie van mij en ik hoop dan ook dat er een man is die mij een plezier wil doen.

We zouden dan een rollenspel kunnen gaan spelen waar jij de zakenman in een strak pak speelt en waar ik je probeer te verleiden. Hopelijk wordt het dan net zo’n geile ervaring als ik hoop en kunnen we hier veel plezier mee hebben. Mocht je interesse hebben of nog vragen dan kun je deze natuurlijk altijd aan mij laten weten.


Moorslede op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.