Meld je direct gratis aan

Alleen reageren als je discreet bent

Brusselaartje profielfoto

Profiel: Brusselaartje (28 jaar)

Stuur bericht naar Brusselaartje

Gaarne alleen te reageren als je discreet bent. Dit heeft ermee te maken dat ik op dit moment in een relatie zit. Nu weet ik dat het niet netjes is om dan met andere heren af te gaan spreken maar ik zie op dit moment even geen andere mogelijkheid. Verder wil ik er ook niet meer over kwijt.

Ik zoek iemand waarmee ik regelmatig kan gaan afspreken en die mij lekker geil kan gaan nemen. Ik ben denk al meer dan twee jaar niet meer klaargekomen tijdens de sex met mijn man en hier moet echt verandering in gaan komen. Hopelijk zijn er hier mannen die wel weten hoe ze een vrouw moeten nemen en kunnen deze ook een geheim bewaren.


Linter op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.