Meld je direct gratis aan

Vrijgezel en zin in sex

meandyou2 profielfoto

Profiel: meandyou2 (43 jaar)

Stuur bericht naar meandyou2

Het is eigenlijk heel simpel waar ik naar op zoek ben. De man die ik zoek die moet net als ik een ongelooflijke sexdrive hebben. Als jij de man bent die ik bedoel dan weet je vast wel wat ik bedoel en dan denk je bijna de hele dag aan sex. Misschien is het wel zo dat je thuis bij je vrouw of vriendin te weinig sex krijgt en dan kun je bij mij terecht.

Als we afspreken dan vraag ik er natuurlijk geen geld voor maar ik verwacht wel dat als je een afspraak maakt met mij dat je je er dan aan houdt. Mannen die dit niet doen daar heb ik verder geen behoefte aan. Verder sta ik voor veel dingen open en ben ik erg openmindend.


Landen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.