Meld je direct gratis aan

Mag er graag ondergeplast worden

anous profielfoto

Profiel: anous (48 jaar)

Stuur bericht naar anous

Dag mannen, ik ben Anouschka en ik ben een vrouw die niet zo van het brave gedoe houdt. Wat ik wil dat is een man waar ik lekker wilde dingen mee kan doen. Wat ik echt lekker vind dat is het hebben van plassex en daar geniet ik optimaal van. Misschien zijn er hier ook mannen die dat lekker vinden?

Het lijkt me leuk om elkaar dan te leren te kennen en zo kunnen we dan ook ervaringen bespreken. Misschien ben je wel iemand die erg veel ervaring heeft met plassex en dan zou ik uiteraard ook graag in contact met je komen. Misschien kun je me dan zelfs nog wel wat leren aangezien ik redelijk nieuw ben op dit gebied. Hopelijk hoor ik snel iets.


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.