Meld je direct gratis aan

Wil zowel mannen als vrouwen leren kennen

aardbeitje profielfoto

Profiel: aardbeitje (51 jaar)

Stuur bericht naar aardbeitje

Mijn man die is vrachtwagenchauffeur en ik moeilijk zonder sex kan hebben we afgesproken dat wanneer hij in het buitenland zit dat ik dan mag afspreken met andere mannen en vrouwen. Vrouwen mogen ook bij mij reageren aangezien ik biseksueel ben. Mannen en vrouwen die interesse hebben mogen dit laten weten.

Als je bij mijn voorkeuren kijkt dan zie je al een beetje waar ik van hou. Je ziet dan ook dat dit best een beetje extreem kan zijn. De man of vrouw die ik zoek die moet daar dan ook mee geen problemen mee hebben. Het liefste zou ik op regelmatige basis af gaan spreken en als er stellen zijn die interesse hebben dan mogen die ook contact met mij opnemen.


Mortsel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.