Meld je direct gratis aan

Zoek een leuke man met veel libido en een vleugje humor

2easy4you profielfoto

Profiel: 2easy4you (26 jaar)

Stuur bericht naar 2easy4you

Zoals ik al aangaf in de titel ben ik op zoek naar een man met veel libido en de man dient ook wat humor hebben. Nu zoek ik wel iemand voor alleen een seksuele relatie en verder niets. Wil je dus een relatie met een dame dan ben ik niet degene die je moet benaderen, voor lekkere sex ben je bij mij wel goed.

Wat ik allemaal lekker vind dat kun je al een beetje gaan vinden bij mijn voorkeuren maar we kunnen ook eerst even een gesprek hebben over wat onze voorkeuren zijn. Als het bevalt en we vinden het beide leuk dan kunnen we er wat mij betreft een vaste sexrelatie van gaan maken. Klikt het niet dan gaan we ieders weer ons eigen weg.


Haacht op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.