Meld je direct gratis aan

Een leuke man zou fijn zijn

gupje profielfoto

Profiel: gupje (26 jaar)

Stuur bericht naar gupje

Als je de hele dag maar een beetje thuis zit zoals ik dan is het fijn dat er af en toe eens een man langskomt om intiem mee te zijn. De laatste jaren heb ik alleen maar voor mijn dochtertje gezorgd en daarom wil ik nu ook wel zelf goed verwend worden. Je hoeft niet bang te zijn dat ik een vader voor mijn dochter zoek want ik wil gewoon graag een leuke man voor de sex leren kennen.

Dus leuke mannen twijfel niet en reageer eens. Misschien spreken we elkaar wel en hebben we geen klik en dan gaan we verder zoeken. Toch hoop ik wel dat ik een man kan vinden waar ik het wel gezellig mee kan hebben. Veel eisen stel ik niet want ik wil gewoon iemand leren kennen waar ik gezellig mee kan doen en intiem mee kan zijn.


Aalst op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.