Meld je direct gratis aan

Leuke man of vrouw gezocht

Jorna profielfoto

Profiel: Jorna (30 jaar)

Stuur bericht naar Jorna

Als ik zeg dat ik mij wil binden dan is dit niet voor een relatie maar wel voor doen aan bondage. Dit is echt één van mijn voorkeuren en ik hoop dat er hier ook mensen zijn die dit net zo fijn vinden als ik. Dit mogen dan mannen of vrouwen zijn aangezien ik bi ben en ik ben dan ook degene die het fijn vindt om vastgebonden te worden.

Echt foto’s waar ik aan bondage doe die heb ik niet dus ik heb deze foto maar bij mijn profiel gezet zodat je een beetje een goed beeld van mijn lichaam kunt krijgen. Naast bondage ben ik ook te vinden voor ‘normale’ sex maar het zou wel heel erg fijn zijn als we deze zouden combineren om er echt een hele geile tijd van te gaan maken.


Dendermonde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.