Meld je direct gratis aan

Tijd voor ontspanning is ook belangrijk

SweetK profielfoto

Profiel: SweetK (28 jaar)

Stuur bericht naar SweetK

Het is belangrijk om je te ontspannen en dit is ook bij mij het geval. Als alleenstaande moeder is het best wel eens zwaar. Nu ben ik hier natuurlijk niet om te klagen maar het is wel goed om mijn situatie uit te kunnen leggen. Het zou dan ook fijn zijn om af en toe eens wat ontspanning te hebben.

Gelukkig heb ik laatst een goede oppas leren kennen wat mij wat meer vrijheden geeft. Nu is het dan ook wel tijd om weer eens een leuke man te leren kennen. Daar kan ik dan lekker van gaan genieten. Dit hoeft dan niet meteen voor een relatie te zijn want het lijkt mij ook wel fijn om eerst eens sexrelatie te hebben, daar is volgens mij ook helemaal niets mis mee.


Hasselt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.