Meld je direct gratis aan

Wat verwacht je van mij?

Demyx88 profielfoto

Profiel: Demyx88 (24 jaar)

Stuur bericht naar Demyx88

Op deze website zie ik veel profielen staan die aangeven wat ze willen. Het is niet zo dat ik niet weet wat ik wil maar ik vind wel dat de mannen ook weleens mogen aangeven wat ze willen. Als ik zelf alles aan moet geven wat ik lekker vind om te doen dan kan ik de hele pagina vol gaan schrijven.

Als het niet heel erg extreem is dan sta ik er wel voor open. Wel heb ik een regel en dat is dat ik nooit meer dan één keer met iemand afspreek. Daar heb ik meestal ook geen tijd voor omdat ik maar weinig vrije tijd heb doordat ik een dochtertje heb. Als je zin hebt in een spannend eenmalig contact dan kun je wel contact op gaan nemen.


Lier op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.