Meld je direct gratis aan

Ik hoop hier een leuke man te leren kennen

erna73 profielfoto

Profiel: erna73 (75 jaar)

Stuur bericht naar erna73

Hallo lieve mensen. mijn naam is erna. ik heb mij zojuist hier aangemeld met de bedoeling een leuke man eraan over te houden.  Dit kan dan zijn voor een serieuze relatie of voor maar enkele keren. De reden dat ik hier een zoekertje heb dat is omdat ik best eenzaam ben en ik zou hier graag verandering in brengen.

Nu heb ik er geen problemen mee als je een stuk jonger bent dan ik. Toch willen ik wel alleen een relatie met een man die boven de zestig is. Ben je jonger dan is dit geen probleem maar dan zal het wel alleen een seksueel avontuur gaan worden. Mocht je verdere foto’s van mij of mijn lichaam willen zien dan kun je die in een privéchat gaan opvragen.


Turnhout op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.