Meld je direct gratis aan

Waarom zou ik geen sex meer kunnen hebben

mature49 profielfoto

Profiel: mature49 (67 jaar)

Stuur bericht naar mature49

Als ik naar mijn kennissen kijk dan zijn die maar saai. Zo wil ik niet zijn en ik ben iemand die nog enorm kan genieten van sex. Als ik dit bespreek dan vallen ze bijna van de stoel. Het is toch vreemd dat mensen dit niet snappen? Al ben ik niet meer de jongste daarom kan ik nog wel genieten van sex.

Mannen die dit snappen die zijn dan misschien wel geschikt voor mij. Toch moeten dit niet te jonge mannen zijn want ik ben wel bang dat die een beetje teveel energie voor mij hebben. Het is niet zo dat ik niets meer kan maar een man van boven de veertig zal dit toch beter snappen denk ik. Van deze mannen zou ik dan ook het liefst een bericht ontvangen.


Turnhout op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.