Meld je direct gratis aan

Echt goed vastknopen dat is mijn ding

Antwie profielfoto

Profiel: Antwie (38 jaar)

Stuur bericht naar Antwie

Als een man met mij het bed wil delen dan moet dit geen watje zijn die alleen maar wil gaan strelen en knuffelen. Ik ben iemand die ervan houdt dat ik goed vastgepakt word. Ook kan ik een spanking op zijn tijd waarderen maar wat ik echt fijn vind dat is als ik lekker strak aan het bed vastgebonden word.

Iemand die ervaring heeft met bondage die heeft dan ook echt een streepje bij mij voor en die mag altijd contact met mij gaan opnemen. Ook als je het nu wel ongelooflijk geil lijkt om dit een keer te gaan doen dan mag je mij altijd gaan benaderen en dan kunnen we gaan zien wat we voor elkaar kunnen gaan betekenen.


Turnhout op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.