Meld je direct gratis aan

Ik laat me graag binden

47Annette profielfoto

Profiel: 47Annette (44 jaar)

Stuur bericht naar 47Annette

Nu kun je denken dat ik op zoek ben naar een vaste relatie als je de titel zo leest. Toch is dit niet het geval. Ik zoek iemand met verstand van bondage die mij eens goed vast ergens aan vast kan gaan binden. Nu kun je dit gaan doen aan het bed maar als je een liefhebber bent van de vrije natuur dan kan dit ook aan een boom.

Nu had ik een kennis die gek was op bondage en ik heb hier dan ook vele leuke uurtjes mee doorgebracht. Nu is deze kennis verhuisd en ben ik dus op zoek naar een andere man die het lekker vindt om vrouwen vast te gaan binden en er dan spannende dingen mee te gaan doen.


Heist-op-den-Berg op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.