Meld je direct gratis aan

Echt diep pijpen dat wil ik

hottie profielfoto

Profiel: hottie (57 jaar)

Stuur bericht naar hottie

Hallo, ik ben Lianne en ik ben een biseksuele vrouw. Al enige tijd heb ik nu een relatie met een vrouw en dit gaat erg goed. Toch is er één ding wat ik mis en dat is het pijpen van een man. Dit is dan niet gewoon pijpen maar echt lekker diep zodat ik deze goed in mijn keel voel. Het gemis is nu zo groot geworden dat ik hier een man voor zoek.

Je zou kunnen zeggen dat ik de mannen hier zelfs een beetje voor misbruik want ik wil alleen een man leren kennen die ik kan pijpen en als de man dit wil dan kunnen we ook sex hebben. Verder wil ik dit geheim houden want mijn vriendin weet niet dat ik dit doe. Mocht je hier geen problemen mee hebben dan hoor ik dat graag.


Scherpenheuvel-Zichem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.