Meld je direct gratis aan

Laat mij je lekker diep zuigen

Viv1988 profielfoto

Profiel: Viv1988 (25 jaar)

Stuur bericht naar Viv1988

Het lijkt mij fijn hier weer eens een lekkere jongen te leren kennen die zich lekker diep wil laten pijpen door mij. Je kunt het net niet zien op de foto maar als je mijn mond ziet dan zul je zien dat ik een echt pijpbekje heb. Nu denk ik dat er genoeg mannen zijn die zich lekker willen laten pijpen en ik ben dan ook benieuwd naar de reacties.

Nu ben ik wel een fan van echte harde en diepe sex en dit geldt dus ook voor het pijpen. Ik vind het bijvoorbeeld ook niet erg als je je pik lekker diep in mijn keeltje schuift. Hier kan ik echt van gaan genieten en dit maakt de sex erna alleen maar lekkerder voor mij.


Tielt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.