Meld je direct gratis aan

Zou jij mij er helemaal onder willen plassen

rattlin profielfoto

Profiel: rattlin (30 jaar)

Stuur bericht naar rattlin

Mocht je niet iemand zijn die van extremen houdt dan ben je hier niet goed en dan kun je beter snel een andere dame gaan zoeken. Ben je wel iemand die net van dat beetje extra houdt dan kun je mij misschien wel van dienst zijn. Wat ik hier hoop te vinden dat is een man die samen met mij aan plassex wil gaan doen.

Eigenlijk heb ik een wens en deze wil ik hier neerzetten en misschien zijn er ook wel mannen die mij hiermee kunnen helpen. Naast de plasseks vind ik het ook lekker om te pijpen en om het zaad van een man te proeven. Het lijkt mij dan ook fijn als een man over me heen plast en dat ik dan op het laatst hem ga pijpen. Moet je dan komen dan spuit je alles in mijn mondje, is dit iets wat je met mij wilt doen?


Turnhout op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.