Meld je direct gratis aan

Ik heb een voorkeur voor plassex

enura profielfoto

Profiel: enura (68 jaar)

Stuur bericht naar enura

Hallo, ik ben een rustige vrouw en ik heb een voorkeur voor plassex. Ik mag dan al wel wat ouder zijn maar dit is toch wel iets waar ik me al jaren mee bezig houdt. Nu had ik tot voor kort een man waar ik regelmatig mee afsprak en waar ik dan plassex mee had, nu deze is weggevallen ben ik op zoek naar een nieuw maatje.

Het lijkt me duidelijk dat dit ook een man moet zijn die het leuk vindt om zich bezig te houden met plassex. Daarnaast kunnen we natuurlijk ook aan gewone sex gaan doen en ik hou ook erg van orale sex, dit is dan zowel om te geven als te krijgen. Mocht je interesse hebben dan mag je mij altijd gaan benaderen zodat we in contact kunnen komen.


Izegem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.