Meld je direct gratis aan

Het is echt weer tijd voor een toffe man

zoefzoef profielfoto

Profiel: zoefzoef (39 jaar)

Stuur bericht naar zoefzoef

Mijn baan die nam altijd erg veel tijd in beslag en daar heb ik nu best wel veel spijt van. Mijn relatie is er onder andere door stuk gegaan en ook heb ik daardoor weinig tijd gehad voor vrienden. Nu wil ik daar verandering in gaan brengen, ik ben minder gaan werken en wil graag weer nieuwe mensen leren kennen.

Dit zijn dan mensen waar ik een vriendschappelijke relatie mee op kan gaan bouwen maar ook mensen waar ik spannende contacten mee heb. Het is voor mij geen probleem dat dit dan puur seksueel blijft. Misschien is het goed om voor deze contacten af te gaan spreken op een parking en daar de daad te hebben. Zo blijft het net een beetje anoniemer en dat is ook wel weer spannend.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.