Meld je direct gratis aan

Misschien zien we elkaar op de parking

Yvetto profielfoto

Profiel: Yvetto (43 jaar)

Stuur bericht naar Yvetto

Seks hoeft voor mij niet zo moeilijk te zijn. Wat ik niet wil dat is een hele vriendschappelijke relatie met een man op gaan bouwen. Dit is voor mij nergens voor nodig aangezien ik op zoek ben naar mannen voor een eenmalig avontuur. Deze mannen wil ik dan graag gaan ontmoeten op een parking.

Het voordeel van het afspreken op een parking dat is dat je verder geen privégegevens van elkaar prijs hoeft te gaan geven. We spreken alleen een tijd af en een parking die voor ons beide even ver rijden is en dan kan ons avontuur beginnen. Uiteraard wil ik wel graag weten wat je allemaal lekker vindt en als jij mij dit laat weten dan doe ik mijn best je zo snel mogelijk een antwoord te gaan sturen.


Mechelen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.