Meld je direct gratis aan

Bij voorkeur mannen die houden van voetsex

deeska profielfoto

Profiel: deeska (62 jaar)

Stuur bericht naar deeska

Wat ik echt lekker vind dat is om met mijn voeten langs de penis van een man te wrijven, het liefste zou ik dan ook nog hebben dat de man dan klaar gaat komen en dat ik het sperma over mijn voeten heen voel vloeien. Uiteraard dient dit dan wel gepaard te gaan met een potje lekkere en stevige sex.

Bij voorkeur zoek ik nu dan ook mannen die het fijn vinden om aan voetsex te gaan doen. En dit het fijn vinden om bovenstaande te ondergaan. Ik sta ook altijd open voor nieuwe dingen en als je de voetsex wilt gaan koppelen aan andere zaken dan mag je mij dit ook altijd laten weten. Misschien kunnen we dan al snel een keer een spannend contact hebben.


Mechelen op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.