Meld je direct gratis aan

Jonge jongen zoekt vrouw die hem dingen kan leren

0478076666458 profielfoto

Profiel: 0478076666458 (20 jaar)

Stuur bericht naar 0478076666458

Echt klaargekomen door een vrouw ben ik nog nooit. Het is misschien best wel een beetje beschamend maar ik ben nu wel op een punt aangekomen waar ik de hulp van een maar ervaren vrouw moet hebben. Deze vrouw die moet mij dan dingen leren en misschien kan zij er ook voor zorgen dat ik heerlijk klaar zal komen. Dit is iets waar ik een lange tijd naar verlang.

Het is niet zo dat ik nog nooit klaargekomen ben want als ik trek dan heb ik niet veel moeite om klaar te komen. Het is het geval bij de sex met een vrouw. Dit is echt vervelend en niet alleen voor mij. Het meisje waar ik dan sex mee heb die denkt dat ik het niet lekker genoeg vind om klaar te komen. Daarom ben ik echt op zoek naar hulp. Er zullen ongetwijfeld andere wegen zijn om klaar te leren komen. Toch zie ik een medische gang niet zitten.

Het beste lijkt het mij om in contact te komen met vrouwen die het fijn vinden om af te spreken met een jongere man en daar eens sex mee te hebben. Misschien zien ze dan al snel wat ik fout doe. Sex is wel iets waar ik echt van kan genieten. Het zou nog fijner zijn als ik klaar zou kunnen komen en echt dat gevoel van een orgasme tijdens de sex kan ervaren. De vrouwen die mij hierbij willen helpen die zal ik zeer dankbaar zijn.


Ninove op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.