Meld je direct gratis aan

Stop je vingers maar diep in me

Playtime profielfoto

Profiel: Playtime (33 jaar)

Stuur bericht naar Playtime

Wat ik echt op vind dat is als een man zijn vingers tijdens het voorspel echt goed diep in mij stopt. Het is mij zelfs al een paar keer gebeurd dat ik toen al spuitend klaarkwam. Toch ben ik erachter gekomen dat niet alle mannen dit fijn vinden om te doen bij een vrouw en ik zoek nu dan ook mannen die dit wel lekker vinden.

Ik realiseer me dat het niet alleen om mij draait maar het is wel goed denk ik als ik mijn wensen aangeef. Als jij mij een bericht stuurt met de wensen die jij hebt dan kunnen we vast snel wel tot een compromis komen en dan heerlijk van de sex gaan genieten. Laat me dus snel wat horen!


Diest op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.