Meld je direct gratis aan

Botert het niet meer zo goed in je relatie?

Antwerpenheet profielfoto

Profiel: Antwerpenheet (37 jaar)

Stuur bericht naar Antwerpenheet

Is het nu zo dat het niet meer zo goed botert in je relatie en ben je op zoek naar een dame die de spanning terug kan gaan brengen? Ik denk dat ik dan de ideale vrouw voor je kan zijn. Zo ben ik er wel voor in om een keer een trio te hebben met een stel. Nu ben ik geen bi maar je moet toch alles een keer proberen.

Nu kun je mij ook benaderen als je geen trio wilt maar wel zin hebt om een keer af te spreken. We kunnen dit dan stiekem doen achter de rug van je vrouw om. Nu is dit misschien niet netjes maar het lijkt mij wel ongelooflijk tof om een keer te gaan doen. Mocht je daar zin in hebben dan moet je mij dit maar laten weten.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.