Meld je direct gratis aan

Ik ben enorm verwaarloosd

speelsevrouw profielfoto

Profiel: speelsevrouw (41 jaar)

Stuur bericht naar speelsevrouw

Mocht het je wel wat lijken om een ondeugende maar een zwaar verwaarloosde vrouw te gaan verwennen dan hoor ik dat graag. In mijn vorige relatie keek mijn vriend niet naar mij om en ik moest me dan ook altijd maar zelf gaan verwennen. Nu is het dan ook tijd om lekker te gaan genieten met mannen en daar wil ik nu direct mee beginnen.

Wat ik niet zoek dat zijn mannen die alleen maar op zoek zijn naar een relatie maar ik zoek echt mannen die zin hebben aan stevige en wilde sex. We gaan net zolang door totdat we beide bevredigd zijn. Het liefste zou ik een man (of meerdere) vinden waar ik vaker mee kan gaan afspreken en die er geen problemen mee heeft dat het vrijblijvend is.


Mortsel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.