Meld je direct gratis aan

Mannen die begrip voor een oudere vrouw hebben

anne-maria profielfoto

Profiel: anne-maria (64 jaar)

Stuur bericht naar anne-maria

Na een lange tijd wil ik het toch weer eens gaan proberen, ik vind mezelf namelijk een vitale vrouw en zou graag weer eens sex hebben met een man. Dit is voor mij al wel meer dan drie jaar geleden. Mijn man is daarna overleden en daarna had ik even geen zin in een andere man.

Een nieuwe relatie dat wil ik niet meer maar het samenzijn met een man voor alleen het genot dat zie ik wel zitten. Welke man dit dan moet zijn dat weet ik ook niet precies maar het is wel belangrijk dat het een vriendelijke man is die ook begrip voor oudere vrouwen op kan gaan brengen. Misschien kunnen we via deze pagina eerst eens contact hebben om elkaar een beetje beter te leren kennen?


Mortsel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.