Meld je direct gratis aan

Stel is op zoek naar een leuke man

Stel48 profielfoto

Profiel: Stel48 (49 jaar)

Stuur bericht naar Stel48

Hallo wij zijn een stel wat onze grenzen aan het verleggen is op het gebied van sex. We zouden dan nu ook graag eens een trio gaan hebben met een man. Het is dan wel belangrijk om te weten dat de man van het stel hetero is en dat het trio geheel vrouwgericht is. Wanneer dit akkoord voor je is dan zien we graag een reactie tegemoet.De vrouw die staat alleen op de foto en dat heeft als reden dat de man liever niet openbaar op het internet wil staan. Natuurlijk kunnen we bij een goed contact wel foto’s uit gaan wisselen. We zouden het leuk vinden als er mannen zouden reageren die al eens met een stel sex gehad heeft. Voor ons is het namelijk de eerste keer.


Lier op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.