Meld je direct gratis aan

Bij mij is het altijd eenmalig

JamieG profielfoto

Profiel: JamieG (40 jaar)

Stuur bericht naar JamieG

Als ik een afspraakje met een man maak dan is dit altijd eenmalig. Het is gewoon niet voor mij weggelegd een sexrelatie. Het is niet dat ik het niet geprobeerd heb maar telkens gebeurd er weer iets waardoor ik besloten heb om alleen nog maar one night stands te hebben. Daarvoor moet ik dan wel veel mannen kennen.

Dit is wel een probleem want de laatste tijd kom ik bijna niet meer in contact met mannen die bereid zijn om maar eenmaal af te gaan spreken. Dat is ook meteen de reden dat ik hier aanwezig ben. Als jij hier wel toe bereid bent en ook echt niet gaat vragen of we elkaar vaker kunnen zien dan hoop ik dat je de moeite wilt nemen een (leuk) berichtje te gaan sturen.


Turnhout op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.