Meld je direct gratis aan

Helaas weet mijn vriend van niets

JennyGirl profielfoto

Profiel: JennyGirl (24 jaar)

Stuur bericht naar JennyGirl

Het is zo dat mijn vriend niet weet dat ik hier sta ingeschreven en dat wil ik ook graag zo houden. Als we dan ook af gaan spreken dan moet dat ook op een discrete manier. Het is misschien een beetje vervelend dat het op deze manier moet maar mijn vriend behandelt mij gewoon slecht de laatste tijd.

In het begin van onze relatie deden we altijd vele spannende dingen met elkaar maar de laatste tijd is dat helemaal verdwenen. Het is ook net alsof hij meer aandacht voor andere vrouwen heeft. Daarom zoek ik nu hier wel een man of een vrouw waarmee ik af kan gaan spreken en waar ik een leuke tijd mee kan gaan beleven.


Maaseik op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.