Meld je direct gratis aan

Mijn man geeft mij niet genoeg aandacht

rodestoot profielfoto

Profiel: rodestoot (31 jaar)

Stuur bericht naar rodestoot

Nu wil ik deze plek niet gaan gebruiken om te gaan klagen maar mijn man die heeft totaal geen aandacht meer voor mij. Nu heb ik daar wel eens met hem over gepraat maar volgens hem komt dit door de stress op zijn werk. Nu is dit natuurlijk vervelend maar ik kan daar weinig mee. 

Nu denk ik echt niet alleen aan m’neigen maar als ik een tijdje geen sex krijg dan word ik behoorlijk chagrijnig. Ik hoop dan ook dat er hier een man is die dit leest en mij wel wil gaan bevredigen. In ruil kan ik dan bijvoorbeeld jou lekker gaan verwennen. Misschien is dit dan wel de redding voor mijn huwelijk aangezien ik liever mijn man niet kwijt ga raken.


Jabbeke op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.