Meld je direct gratis aan

Mijn man is veel van huis

boobies profielfoto

Profiel: boobies (55 jaar)

Stuur bericht naar boobies

Hallo, ik ben een spannende huismoeder en ik ben op zoek naar een avontuurtje. Het is goed om te melden dat ik wel getrouwd ben maar dit is een huwelijk wat al wel voor het grootste gedeelte dood is gebloed. Daarom zoek ik nu een man om mij mee te gaan vermaken, uiteraard zou ik graag de man een leuke tijd willen bezorgen.

We hebben wel veel tijd voor elkaar aangezien mijn man veel van huis is voor zijn werk. Verplaatsen is voor mij geen probleem aangezien ik in bezit ben van een auto. Mocht je interesse hebben neem dan eerst eens een kijkje bij mijn voorkeuren want zo zie je precies waar ik allemaal voor in ben. Misschien staat er wel iets van je interesse bij.


Izegem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.