Meld je direct gratis aan

Alleenstaande moeder is aan afleiding toe

Ingrid33 profielfoto

Profiel: Ingrid33 (35 jaar)

Stuur bericht naar Ingrid33

Als alleenstaande moeder ben je gewoon eens aan afleiding toe en wat is nu een betere afleiding dan lekkere sex. Aan mezelf merk ik dat als ik het bed deel met een lekkere vent of een mooie vrouw dat ik dan weer helemaal vrolijk de volgende dag aan de slag ga. Het is gewoon een lekkere afwisseling tussen alle dagelijkse beslommeringen.

Wat mij weleens fijn zou lijken dat is om af te gaan spreken met een andere alleenstaande moeder. Deze weet precies wat de problemen zijn en hoe moeilijk het is om samen afleiding te vinden. We kunnen dan goede gesprekken hebben en ook in de slaapkamer van elkaar gaan genieten. Het is misschien een droom maar als er alleenstaande moeders zijn die interesse hebben dan zijn ze zeker welkom.


Tongeren op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.