Meld je direct gratis aan

Geen relatie maar wel plezier

luskie profielfoto

Profiel: luskie (33 jaar)

Stuur bericht naar luskie

Het is erg fijn om soms even te ontspannen en dan lekker met een man het bed op te zoeken. Naar een relatie ben ik op dit moment niet op zoek, ik ben nog niet zolang vrijgezel en daarom wil ik nog even van mijn vrijheid genieten. Kun je dit respecteren en wil je ook alleen maar plezier maken dan maken we er een leuke tijd van.

Na mijn scheiding ben ik met mijn dochter gaan wonen in een leuk appartement. Hier hebben we veel plezier maar het is ook wel belangrijk dat ik een beetje volwassen plezier heb. Voor mijn dochter is er een goede oppas en die is ook geregeld naar de vader zodat we voldoende tijd hebben om het spannend en gezellig met elkaar te maken.


Torhout op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.