Meld je direct gratis aan

Sex met leuke mannen

kiwiss profielfoto

Profiel: kiwiss (66 jaar)

Stuur bericht naar kiwiss

Het leven is best wel vervelend geworden. Echt goed te been ben ik niet meer en veel van mijn vriendinnen zie ik niet meer. Het is daarom ook best vervelend om thuis te zitten en maar een beetje televisie te kijken. Daar zou ik nu dan ook graag verandering in gaan brengen.Het lijkt mij dan ook spannend om hier mannen te leren kennen waar ik dan mee af kan gaan spreken. Dit kunnen mannen zijn die ook net als mij zich vervelen. Mocht je een stuk jonger zijn dan mij dan is dit geen probleem. Het doel is een spannende omgang en in een relatie heb ik geen interesse. Mijn wensen die kunnen we dan beter privé gaan bespreken denk ik.


Hasselt op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.