Meld je direct gratis aan

Met vastbinden heb ik geen probleem

Geennaam profielfoto

Profiel: Geennaam (37 jaar)

Stuur bericht naar Geennaam

Nu ben ik er een liefhebber als er touw in het seksuele spel gebruikt wordt. Dit dient dan natuurlijk wel verantwoord gebruikt te worden maar dan kunnen we er wel veel lol mee gaan hebben. Nu heb ik nog niet heel veel ervaring hiermee maar ik heb dit al wel een paar keer mogen ervaren.

De laatste keer was met iemand die hier nog niet zo ervaren in was en dit werd meer klungelen. Nu wil ik dit liever niet meer meemaken en ik zoek nu dan ook iemand die goed is met bondage of goed is in het leggen van knopen. Hopelijk kan ik hier op een paar leuke reacties rekenen zodat ik snel weer vastgebonden lig.


Lille op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.