Meld je direct gratis aan

Kom maar en wees mijn mindere

Vrouwie profielfoto

Profiel: Vrouwie (68 jaar)

Stuur bericht naar Vrouwie

Dag lekkere knullen van me. Ik hoop dat er hier mannen zijn die zich een beetje gedragen want ik eis van mannen dat die wel mijn bevelen opvolgen. Ik zoek dan ook slaafjes om mij lekker op uit te kunnen leven. Je kunt ervan uit dat als je niet luistert dat ik je dan flink zal gaan straffen.

Mijn sessies geef ik alleen als er van tevoren goed overleg is geweest en als ik weet wat een man lekker vindt. Geld vraag ik niet voor een sessie aangezien dit voor mij ook een hobby is. Buiten de speeluren zal ik dan ook normaal en respectvol met je omgaan. Lijkt je dit ook zo leuk als mij dan kunnen we snel een keer contact gaan hebben.


Lokeren op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.