Meld je direct gratis aan

Meesteres zoekt mannen

kakika profielfoto

Profiel: kakika (63 jaar)

Stuur bericht naar kakika

Hallo, ik ben in mijn vrije tijd meesteres en ik heb nu weer tijd om een paar mannen extra te gaan domineren. Nu heb ik al veel ervaring op dit gebied en ik hoop dat er veel mannen gaan reageren die het fijn zijn mijn orders op te gaan volgen. Dit is wel een tijdelijke aanbieding tot ik weer volgepland zit.

Mocht je nu de drang hebben om eens onderdanig te zijn tegen een vrouw dan mag je mij een bericht gaan sturen. Ik zou het dan wel op prijs gaan stellen dat je je eerst voorstelt en aangeeft wat jouw ervaring op het gebied van SM is. Zo weet ik een beetje wie ik voor mij heb en dan kan ik er een leuke sessie bij gaan bedenken.


Roeselare op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.