Meld je direct gratis aan

Heb graag de onderdanige rol

sesamzaadje profielfoto

Profiel: sesamzaadje (36 jaar)

Stuur bericht naar sesamzaadje

Wat ik graag doe dat is de onderdanige rol spelen tijdens de sex. Iets wat ik erg fijn vind dat is als een man mij kleineert en mij helemaal onderplast. Dit kunnen we na de sex doen en als je mij neukt dan mag je dit ook op een harde manier doen. Als je niet te groot geschapen bent dan is anale sex ook mogelijk.

Bij mijn interesses zie je ook staan dat ik van een spanking hou. Misschien zou jet wel leuk vinden om dit als voorspel te gaan doen. We beginnen dan met een spanking en ik zou je daarna kunnen pijpen. We neuken dan in diverse standjes en als we daar klaar mee zijn dan plas je mij er helemaal onder. Hopelijk schrikt mijn tekst mannen niet teveel af en kan ik toch een paar berichten verwachten.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.