Meld je direct gratis aan

Ik wil een man die ook van extreem houdt

Nattetasjh profielfoto

Profiel: Nattetasjh (44 jaar)

Stuur bericht naar Nattetasjh

Het lijkt me goed als er op deze zoeker mannen gaan reageren die net zoals ik van extreme sex houden. Als je bij mijn voorkeuren een kijkje gaat nemen dan zie je al dat ik voor vele dingen in ben. Toch heb ik het ene meer ervaring dan in het andere en ik zou dan ook graag mensen leren kennen die ervaring hebben met poepsex.

Het is niet zo dat ik hier helemaal geen ervaring mee heb maar het lijkt mij fijn iemand te vinden die er net wat meer over weet en die me misschien nog het één en ander kan leren. Zelf heb ik al wel redelijk wat filmpjes erover gekeken en ik kan niet wachten om deze dingen in de praktijk te gaan brengen.


Antwerpen-stad op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.