Meld je direct gratis aan

Lekkere stud voor plezier

Daalder39 profielfoto

Profiel: Daalder39 (42 jaar)

Stuur bericht naar Daalder39

Mijn leven is best wel druk maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik helemaal geen tijd vrij wil gaan maken voor een lekkere stud. Hier maak ik graag letterlijk en figuurlijk een gaatje voor vrij. Het is dan wel alleen voor een seksuele omgang want een vriend die past op dit moment niet in mijn leven. Wanneer jij dan ook veel losse contacten hebt dan is dit geen probleem voor mij. Natuurlijk moet je dan wel tijd voor mij vrij willen maken. Als je hiertoe bereid bent en je bent echt een geile stud dan zou het wel heel tof zijn als je eens contact met mij op wilt gaan nemen. We kunnen dan eens zien of er snel een date kan gaan komen.


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.