Meld je direct gratis aan

Mijn vriendje is teveel bij zijn vrienden

lolette profielfoto

Profiel: lolette (20 jaar)

Stuur bericht naar lolette

Op een moment is de maat vol en dit moment is nu bij mij aangebroken. Mijn vriendje vindt het blijkbaar veel belangrijker om met zijn vrienden om te gaan dan met mij. Nu is het dan ook tijd om aan mezelf te gaan denken en iemand te zoeken waar ik me mee kan vermaken. Dit moet dan gewoon een leuke man zijn voor de seks.

Je kunt waarschijnlijk wel begrijpen dat ik niet bij mij thuis af kan gaan spreken. Daarom lijkt het mij goed om afspraakjes in de auto te maken. Ik mag sinds kort autorijden en we zouden elkaar dan op een neutrale plek kunnen ontmoeten en daar lekker met elkaar aan de slag gaan. Heb je interesse en wil je meer van me weten dan hoor ik het natuurlijk graag.


Waregem op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.