Meld je direct gratis aan

Spannende mannen kom maar op

Venuz profielfoto

Profiel: Venuz (44 jaar)

Stuur bericht naar Venuz

Ik ben er dol op als een man mij lekker wil verwennen. Dit hoeven dan helemaal geen mannen te zijn die eruit zien als een macho of lijken op een filmster. Dit kunnen gewoon mannen zijn die het fijn vinden om een vrouw te gaan verwennen en daar hun best voor doen. Het belangrijkste is dat we samen plezier hebben.

Zelf ben ik vriendelijke en rustig en ik zoek een man die dit ook is. We zouden dan eens wat kunnen gaan drinken en als het bevalt dan kunnen we zien wat we nog meer kunnen gaan doen. Mocht er een aantal nachten sex uitkomen dan is dit prima voor mij maar als er uitkomt dat we misschien wel voor elkaar geschapen zijn dan zou dit helemaal prachtig zijn.


Roeselare op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.