Meld je direct gratis aan

Ben op zoek naar vaste sexcontacten

draakjemaf profielfoto

Profiel: draakjemaf (51 jaar)

Stuur bericht naar draakjemaf

Sinds een half jaartje woon ik nu in Brugge. Daarvoor heb ik lange tijd in Nederland gewoond, daar had ik een aantal vaste sexcontacten maar die zie ik nu dus niet meer. Dit vind ik erg vervelend aangezien ik het erg belangrijk vind om te genieten. Het liefste zou ik deze contacten in België dus ook gaan opbouwen.

Zoals de foto al laat zien ben ik een donkere dame met echte rondingen en lekkere grote borsten. Als het op sex aankomt dan ben ik ook voor veel in. Mocht er nu toch iets zijn waar jij wel van houdt maar wat hier niet bijstaat dan kun je mij dit altijd laten weten. Mocht het interessant zijn dan wil ik dit echt wel een keer met je gaan proberen.


Brugge op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.