Meld je direct gratis aan

Als je reageert doe het dan wel serieus

Kinkyhoor profielfoto

Profiel: Kinkyhoor (47 jaar)

Stuur bericht naar Kinkyhoor

Hallo mannen, hier hoop ik een man te gaan vinden voor een vaste sexrelatie. Aangezien ik lange tijd alleen ben denk ik dat ik dit het beste zo kan laten en dat ik me puur en alleen voor de sex op de mannen kan gaan richten. Zo heb ik wel de lusten maar niet de lasten.

Wat me tof lijkt dat ik om een man te vinden die het net als mij fijn vindt om aan vintage sex te doen. Zo komen onze wensen dan ook een beetje overeen en dan zal het alleen nog maar gezelliger worden. Als je reageert doe het dan wel serieus zodat we ook snel tot een afspraak over kunnen gaan. Mensen die niet serieus zijn daar heb ik niets mee.


Vilvoorde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.