Meld je direct gratis aan

Mag ik je goed voelen?

sexbirdy profielfoto

Profiel: sexbirdy (42 jaar)

Stuur bericht naar sexbirdy

Mijn handen die betekenen veel voor mij en deze zijn ook bij de sex belangrijk voor mij. Wat ik lekker vind dat is om een man goed te voelen. Als ik met mijn handen over zijn lichaam ga dan word ik daar erg opgewonden van. Glij ik dan met mijn hand in de boxer of de slip dan word ik helemaal gelukkig.

Wat ik dan fijn vind om te doen is om een man af te gaan trekken. Misschien vind jij het ook wel lekker als je lekker over je hele lichaam gestreeld wordt en daarna wordt afgetrokken. Ben je dan lekker stijf dan gaan we helemaal los. Zie je dit nu net als mij helemaal zitten dan is het goed denk ik dat we snel met elkaar in contact gaan komen.


Dendermonde op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.