Meld je direct gratis aan

Maar eens zien wat hier te beleven is

bonjourz profielfoto

Profiel: bonjourz (23 jaar)

Stuur bericht naar bonjourz

Sex is voor iedereen verschillend. Al met een aantal mannen heb ik het bed gedeeld en dit waren over het algemeen prima ervaringen. Toch heb ik met mijn vorige vriendje vervelende ervaringen. Deze leek wel helemaal niet van sex te houden en was alleen maar bezig met zijn spelcomputer, zelfs als ik in sexy lingerie voor hem stond was hij niet geïnteresseerd.

Het heeft dan ook niet lang geduurd of ik ben bij hem weggegaan. De mannen waar ik bij ben die mogen best eigen interesses hebben maar die moeten ook wel wat aandacht aan mij geven. Denk jij dat je mij wel weet optimaal van sex kunt laten genieten dan mag je best een bericht sturen en hopelijk kunnen we er dan een spannend contact van gaan maken.


Diest op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.