Meld je direct gratis aan

Ik ben eigenlijk altijd wel op zoek

Tangi profielfoto

Profiel: Tangi (34 jaar)

Stuur bericht naar Tangi

Ik zal eigenlijk maar meteen bekennen dat ik altijd wel op zoek ben. Dit is ook de reden dat ik geen vaste relatie aan wil gaan. Ik wil een man niet bedonderen en dat is bij mij toch altijd maar een kwestie van tijd. Als ik een andere man zie die interesse in mij heeft dan ga ik zo met hem naar huis.

Wat ik echt fijn vindt dat is om een man te vinden die het fijn vindt om vrouwen te vingeren. Vooral als we lekker aan het vrijen zijn en ik voel dan een paar vingers bij mij naar binnen gaan dan kom ik helemaal in de stemming. Daarna kunnen we nog veel meer geile dingen gaan doen maar vingeren is toch wel één van mijn favoriete dingen.


Leuven op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.