Meld je direct gratis aan

Wil graag goed leren pijpen en rimmen

Limbogayguy profielfoto

Profiel: Limbogayguy (42 jaar)

Stuur bericht naar Limbogayguy

Hallo, ik ben Frans en ik ben man die nog niet zo lang geleden bekend heeft gemaakt dat die homo is. Nu zou ik graag beter willen leren pijpen en rimmen. Het is altijd heerlijk als dit bij mij wordt gedaan en daarom zou ik het ook graag bij andere mannen gaan doen.

Het is niet zo dat ik helemaal geen ervaring heb maar het zou wel fijn zijn als ik meer ervaring op kon gaan doen. Als je mij wilt verwennen dan kun je dat gaan doen door mij lekker af te gaan trekken en me heerlijk lekker lang te gaan zuigen. Natuurlijk volgt dan de sex en voor mij is het dan belangrijk om het in meerdere standjes te gaan doen.


Lommel op de kaart


Meld je nu gratis aan

Om lid te worden heeft u alleen een geldig e-mailadres nodig.

Afspraakje zoeken

Aanmelden is gratis en vrijblijvend

Meldt u nu gratis aan bij Online Afspraakjes en u kunt geheel kosteloos reageren op advertenties of uw eigen advertentie plaatsen. Vul hiernaast uw e-mailadres in om te beginnen. Duizenden leden gingen u al voor en kozen voor de discretie en het matching systeem van onze site.

Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. De website werkt met fictieve profielen die voor entertainment doeleinden zijn toegevoegd. Fysieke afspraken met deze profielen zijn niet mogelijk. Op deze website zijn de algemene voorwaarden van toepassing.